|
| Výroky | |
| |
Čítate nové výroky? | Áno. | | 84% | [ 16 ] | Nie. | | 16% | [ 3 ] |
| Celkom hlasov : 19 | | Back | |
| Autor | Správa |
---|
Soff
Počet príspevkov : 392 Age : 28 Som z gymnázia? : yes man. Registration date : 26.09.2008
| Predmet: Výroky St október 22, 2008 6:54 pm | |
| Pozn.: Nové výroky sú vyfarbené zelenou. Pozn. 2: Nové znamená týždeň-dva staré.
(Cez obedovú) Paľo C.: Tak, čo by ste chceli skúsiť nabudúcu hodinu? Saša: Tak ja neviem, možno bunjee - jumping?
Vierka Ch.: (chce napomenúť Maxa K.) Palko!!! (Maxo sa šokovane otočí, Max sa ďalej baví) Sofia: Pani učiteľka, ten druhý je Karel. Vierka Ch.: (pozerá na ňu) Aha, jasné. Max-Maxo... Karel!!! Max: (otočí sa dopredu a usmeje sa) Dobrý deň. Vierka Ch.: Nevyrušuj!!! Max: (zmätene) Aha. Dobre.
Max: (kníše sa na stoličke dopredu-dozadu) Ja viem! Ja viem! Ja viem! Vilo: (uškrnie sa) ....Tak takto vyzerá epileptické prasa.
Filip: Vieš čo, Ondro? Ja ti pôjdem na pohreb v bielom. Ondro: Ale ja zomriem skôr ako ty. Filip: (rehooot) Asi že né...nevadí. Teba zrazí elina. Ondro: A teba auto. Filip: (stále rehot) No ale ty zomreš prvý. Ondro: Asi ťažko, lebo najprv prebiehaš cez cestu, až potom cez trať... (No uznajte, trochu logiky to má)
(Prírodka, Mišo išiel na vécko) (zvoní mu mobil) Jake: Heeej, Miťovi znoví mobil! Miro: No to snáď nie je možné. Ide na vécko a ešte aj... Sofia: Možno si sám volá. Filip: Asi nemá dosť toaleťáku.
Tomáš: A kedy žila Jana z Arcu? Klimentová: V 15. storočí. Tomáš: Aha. To vtedy ešte žil Boh, však?
(Ondro s Maťom čítajú referát) Ondro: Takže. Jozef druhý, po nemecky...Jozef druhý.
(Slovina) Juro: Nešťastie nás postretlo... Všetci: To sme už čítali!!! Jakub: Keď vyrušuješ, tak aspoň dávaj pozor! Ivona: Prečítaj druhú. Tú s električkami. Juro: Mám inú. S električkami. Ivona: (hodí zúfalý pohľad na zvyšok triedy) No, čítaj. Juro: Električky. Tri električky. Ahá... Ušli nám tri električky.
Ondro + Tomáš + Maťo + Iva: Desať! Deväť! Osem! Sedem! Šesť! Päť! Štyri! Tri! Dva! Jedna! TERÁÁÁZ, ŠŤASTNÝ NOVÝ ROOOK! (aby bolo jasno, dnes je 17.marca) Ondro: Hm. Tak nič. Asi nie. Nevadí. (Na hudobnej) Jakub: A Salieri išiel do neba, či do pekla? Baša: Do ústredne. Ivicka: Najskôr.
Klimentová: Potomkovia kráľovského rodu môžu vymrieť buď po meči, alebo po praslici. Niekto z davu: Čo je praslica? Zuza: To je to veľkonočné vajco. Sofia: (dostane záchvat smiechu) To je kraslica...
Jakub: (krúti hlavou) Nechápem vás vysokých...
(Na obede) Saša: Aké to je? Miki: (ukáže na Hanácke buchty) Suché...(ukáže na polievku) ...a mokré.
Baša: Nikdy nezabudnem, ako v sekunde písal Tomáš. (načmára niečo na tabuľu) Sofia: Čo? ARIZ?? Baša: (napodobňujúc Tomáša) „Arizácia. ARIZ...a zvyšok si domyslite.
Klimentová: A v súčasnosti je po ňom pomenovaná...Vanessa!
(Nemina, riešime tajničku) Saša: Miťu, kde si tu našiel slovo veľmi? Mišo: Eh?? Domča: Veľmi - sehr! Mišu: (ukáže na tajničku) ZER! Tu je to!
(Na geoške) Mišo: (pozrie Baši do zošita) Juh! Hehehe! Baša: (ironicky) A čo to podľa teba má byť?? JUCH?? Mišo: (nechápavo na ňu pozrie) Hehe...hehehe! (zamrzne mu úsmev, pozrie do svojho zošita a prepíše JUCH na JUH)
(Geografia, rozhovor o Škótoch) Ondro: A oni pod tými sukňami majú slipy?
(Pred testom z Geografie) Sofia: Napíšeš Gaudiana, či Guadiana? Veronika: Guadiana, tak je to v atlase. Iva: Čooo, veď Guadinaja, nie??
Vierka Ch.: Tomáš, utvor nejakú otázku, na ktorú by sme mohli odpovedať. Tomáš: Wie heisst du? Vierka Ch.: Ále, nejakú ťažšiu. Tomáš: Wie heisst du auf Deutsch?
Ivona: ...A čiarky dávame aj za oslovením... Max: Napríklad ‘Pozor, teta, za vami je rímska légia.‘ (Slovenčina - pred testom z Dejepisu, presvedčili sme Ivonu, že si potrebujeme opakovať) Ivona: Ak je tu nejaký dobrovoľník, čo by chcel odpovedať z prvej a druhej etapy SNO, môže ísť k tabuli... Ondro: Ale pani učiteľka, my máme teraz slovenčinu, nie dejepis, my... Všetci: Ondro!!! Tomáš: Ale Óndro, zasa si to pokazil...
Zuzka Klim.: To neznamená, že keď tu nemám triednu knihu, že vás nemôžem zapísať. (všetci stíchnu) Zuzka Klim.: Zuzka sa poteší, keď sa vráti. Filip: Ona sa pre istotu ani nevráti. (Dejepis, rozhovor o Karolovi II.) Maťo: To bol ktorý? Zuzka Klim.: Ten, čo trochu škúlil. Miki: Ten čo vyzeral ako metla?
(Cez obedovú) Zuza: Ja mám atelitnú saténu!
Zuzka Klim.: Panovníkmi boli aj Karol III., Katarína II., Fridrich II... Maroš: To načo tam mali tie čísla?? Zuzka Klim.: To bol vtedy taký trend. Tomáš: Veď to mali ako ŠPZ-tky.
(Slovenčina - súvetia) Ondro: Toto bude zlučovacie. Ivona: Áno, v tomto prípade to bude zlučovacie... Ondro: Há, som dobrý! Sofia: To si si tipol! Veď to je vylučovacie! Ondro: Nie. Sofia: Áno. Ivona: Vlastne, pardon, je to vylučovacie. Sofia: No vidíš. Ondro: To som si tipol!!
Zuza: S akým Y je starostka?
(Na lyžiarskom, Jakub trochu padne a je celý od snehu) Janča: Jake, nechceš helfnúť? Jakub: (oprašuje sa) Áno, mám helmu.
Vilo: Oni nemajú veľa jedla, takže jedia čo? Adam Ch.: Seba samého!
Ondro: Za pol sekundy zvoní. ~~~~~~~ Hmm, tak nie.
Ondro: Držte huby, všetci! Pani učiteľka chce rozprávať! Ewa: Noo, neviem, neviem, či sa mi chce, keď takto rozprávate... Ondro: Ja som im vravel, aby držali huby!
Tomáš: Ja budem mať 100 žien!
Zuzka: Má niekto nejaký návrh, čo by sa dalo robiť? Filip: Poďme do kna a zároveň do mekáču! Všetci: Ááánooo!!! Jakub: A budeš to platiť TY, Zuzka!
(Na obede – komentujeme pitie a Dominika sa hrá s kapustovými fliačkami) Domča: A čo to akože má byť? Saša: Chutí to ako citronáda. Baša: Ibaže je tam trošku málo citróna. A trošku málo cukru. A trošku veľa vody. Sofia: A trošku to vôbec nie je citronáda. Baša: To je totiž vodonáda. (pozrie na Domču) Dominika, čo si spravila s tými fliačkami?? Domča: Urobila som postieľku pre škrečka pani kuchárky. Baša: A čo keď nemá škrečka? Domča: Ále, určite má!
Maxo: V tajgách žije vysoká zver... Zuza: Napríklad... žirafa?
(Beháme okolo Štrkovca) Baša: Ideš Maxo, spoť sa, smrď!
(Baša, Sofia a Domča stoja pri nástenke Estonia - Pablo Picasso) Sofia (číta): Hmmm, 35. výročie úmrtia. Baša: Zaujímavé. Domča: On ešte žije, však?
Adam: Rišo, nejak krivo ti to stojí…
(Na slovine – píšeme sloh) Max: Ja tomu nedám otvorený koniec, lebo by tam bol prievan.
(Deják) Miťu: A Slovensko podporoval aj Tomáš Gagarin Masaryk.
Baša: Život je ako rebrík do kurína. Krátky a osratý.
Veronika: A čo je teraz? Mišo: Matika. A spojenú je.
Zuzka: Miki, učili ste sa na ZŠ prvočíselný rozklad? Miki: No… áno… Možno. Max: Hej. V prvej triede. A v piatej sa učili písať a počítať.
(Na Geo) Jakub: A keď budem do pondelka chýbať a v utorok prídem? Ondro: A čo keď bude Geografia v pondelok? Vilo: Hoši, keby mala babka pipíka, bola by dedko.
Adam: Volajte Maxa Palka Fedor. Baša: Čo? Ale my ho už voláme Kapučíno. Adam: Kapučíno? Jééé, to je dobrééé! Kapučíno, poď sem, Kapučínooo! Mimochodom, Ondro je Sexi Milan.
Adam: A kto vlastne robil tú nástenku? Sofia: Ja. A pomáhal mi Vilov syn. Bol strašne zlatý. Veronika: To je ten malý? Sofia: No... veď hej. Adam (uvažuje): Zlatý? Aj ja by som chcel zlatého syna. To by som ho mohol predať a kúpiť si nového. Šak keď ho nepredáš, čo z neho máš? Stojí a je zlatý.
Zuzka: Kde je Rišo Hapl? Maťo: Určite sa mu nechcelo ísť do školy. Rišo R.: Asi chcel vyskúšať nové ospravedlnenky.
Max: Som dement.
Zuzka: Ja nemám chuť počúvať vaše blbé poznámky. Choďte do zborovne a tam si môžete ČOkať.
Ivona: Vymyslite vetu na priväzovaný. Adam Ch.: Som často priväzovaný. K stĺpu.
Ivona: Teraz ideme robiť cvičenia. Maťo: Ja mám námietku! Ivona: Ty buď ticho. Už to nie je smiešne. Adam Ch.: Námietka sa zamieta.
(V zborovni) Sofia: Zuzi, môžeme otvoriť okno? V Leaders je strašne teplo. A neboj sa, nevyhodíme nikoho. Zuzka: No dobre. Ale nevykláňajte sa. Zuzka Jankovičová: Ale Maroša Michalíka môžete. Sofia: Ten je tuším na obede... Mária: Tak ho nepustite naspäť.
(Na prírodke – čítame si Laboratórny poriadok.) Paľo K.: A potom je ešte druhá možnosť – keď zasiahnutému nebije srdce a nedýcha. Čo vtedy urobíme? Iva: Zavoláme sanitku. Domča: Alebo rovno pohrebnú službu.
(U Janky doma) Janča, Saške: Sofii stále rastie hlava. Sofia: No díky. Janča (snaží sa o vysvetlenie a divo pri tom gestikuluje rukami): No lebo normálny človek keď rastie, tak mu postupne odumierajú mozgové bunky. Ale tebe s každou jednou odumretou ďalších 15 narastie.
Ivona: Už ste niekedy zažili podobnú situáciu, že sa veľmi usilujete a výsledok je potom taký čudný? Že sa nepodarí? Anonym (z istých dôvodov neuverejňujeme meno): Áno! Učím sa, snažím sa, príde Vilo, dá dvojstranovú prepadovku z Geografie a výsledok je v keli. Ivona (smiech): Čiže Vilo je taký dentuso, hej?
Maroš: Drevené želiezko z plastu.
Vilo: Aké zvieratá priviezli do Austrálie Európania? Zuza: Pes Dingo! Vilo: Ale veď už domorodci sa s ním zahrievali! Zuza: No veď áno, doviezli ho tam a on zdivočel. Adam Ch.: Takže keby tam donesiem ratlíka, tiež by zdivočel?
Juro: Ja som videl na Discovery jako v podpalubí jednej lode pašovali tigra. Vilo: A čo to má spoločné s Austráliou? Juro: Nó, že ten tiger tiež zdivočel…
Juro (číta, čo Saša napísala o jeho výroku o tigrovi): Ale ja som to nepozeral na Discovery! Ona: To je jedno. Tak si to teda pozeral dakde inde... Juro: Hej, ibaže my nemáme telku.
Tomáš: Ústava je najhlavnejší zákon republiky. Aj vy máte tuším nejakú školskú zmluvu a tam máte, že keď žiak vykrikuje, učiteľ má právo dať mu NP. Rišo: A to kto ju potom podpísal? No ja teda né.
Tomáš: Oni mali také uvažovanie že „Kúpime si traktor a bude nám dobre!“
Eva: Chalani, vy čo tam vzadu robíte?! Rišo: On mi bere pero! Adam Ch.: Lebo on ma s ním pichá do krku! Rišo: Lebo on mi hovorí, že som gupka!
Rišo: Adam, ty si taký... Adam Ch.: No čo, no čo, povedz to ty drevorubač! Rišo: Tak ty si potom holubár! Adam Ch.: No dovoľ, ty upratovač! Tomáš: To vtedy stáli v mraze pred obchodom aj celé hodiny! Maroš: Takže keď robím orechový koláč a zistím, že mi jeden orech chýba, musím kvôli tomu stáť 3 hodiny pred obchodom?! (Tomáš mlčí a vyvolá druhého) (Maroš sa hlási) Tomáš: Ale ak povieš nejakú somarinu, už ťa nikdy v živote nevyvolám! Maroš: Nepoviem. Tomáš: No...hovor. Maroš: A čo s tými orechmi???
Vilo: Z akého štátu prišli prví Európania do Austrálie? Maroš: Z Ameriky!
Vilo: Čo sa nachádza v oblasti Konžskej panvy? Maroš: Hm... Vilo: No budú tam ťavy? Maroš: A-ano. Vilo: A čo by tam ťavy robili, prosím ťa? Maroš: No prechádzali sa, né?! Vilo: Hej. Prechádzali sa v dažďovom pralese.
Tomáš: No ale priatelia, Rakúsko vtedy proti nim nemalo šancu, veď Nemci boli oveľa väčší... Maroš: A čo keby tam vtrhlo ďalšie vojsko nejakej inej krajiny a piclo by Nemcov aj Rakušanov...? Tomáš: Maroško, ty sa nesnaž byť vtipný... Ondro: Ha-há, Maroššško! Maroš: Né! Tomáš: Tak si založ takú reláciu SMEJTE SA S MAROŠOM!
Mária: Takže môže byť nakúpiť, odkúpiť, skúpiť, ale napríklad zokúpiť sa nedá. Adam Ch.: Ale prečo nie? Mária (pozerá naňho): Tam sa postav...! Adam Ch.: Prečo? Mária: Tam sa postav! Adam Ch.: A čo, dostanem päťku? Mária: Nie, nič nedostaneš, tam sa postav. Adam Ch.: Dobre... (ide pred tabuľu) Mária: Tak, a teraz vysvetli svojim spolužiakom, čo znamená slovo zokúpiť. Adam: Nó, keď ideš povedzme do obchodu, máš tovar a povieš „Chcem šecko toto zokúpiť.“ Mária: A to máš odkiaľ to slovo? Adam: No odnikiaľ, vymyslel som si. Mária: Na slovenčine nevymýšľaj nové slová. A teraz napíš na tabuľu slovo všecko. Adam: (napíše „všecko“, po chvíli to prepíše na „šecko“ a potom na „všedsko“) Maroš: Né Adam, napíš tam „všetsko“. Tomáš: Alebo len „šetsko“...
Tomáš: Ale viete, tie tanky, to sa tak ľahko nezastaví! Veď oni ničili všetko, čo im prišlo do cesty, aj cez domy prechádzali, a tí vojaci... Maroš: A oni sa na tých tankoch aj opaľovali?? Filip: Ježíííš! Tomáš: Vidíš, už si aj môžeš začať písať scenár do tej svojej relácie!
Vilo: A čo čítajú také baby ako ty? Sofia: No, ja teraz čítam Temné Hmoty... Vilo: Z Umelej Hmoty?? Sofia: Temné Hmoty! Vilo: Čo? Z Temnej Hmoty???
Paľo: Tomáš, ja ti raz odtrhnem hlavu! Tomáš (rehot): Hehe, jak tá jašterica, a mi nabudúce dorastie, hehehe! Paľo: No to dúfaj!!! Tomáš (stále rehot): A Paľo, keď roztrhneš jaštericu napoly, ktorá polovica dorastie...?
Naposledy upravil Soff dňa Št marec 26, 2009 10:32 pm, celkom upravené 3 krát. (Reason for editing : No lebo.) | |
| | | veronika BRUTE SPAMMER
Počet príspevkov : 128 Age : 28 Som z gymnázia? : ÁNO Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Výroky St október 22, 2008 7:44 pm | |
| Ved to je aj na nastenke | |
| | | ~ Muffin ~
Počet príspevkov : 53 Age : 28 Som z gymnázia? : Jsn Registration date : 26.09.2008
| Predmet: Re: Výroky St október 22, 2008 8:25 pm | |
| lenže toto je lepšie, lebo tu sú aj tie staré, ktoré na nástenke nejsú... | |
| | | Soff
Počet príspevkov : 392 Age : 28 Som z gymnázia? : yes man. Registration date : 26.09.2008
| Predmet: Re: Výroky St október 22, 2008 9:53 pm | |
| vďaka, sašš | |
| | | MasakerSVK Admin
Počet príspevkov : 259 Age : 28 Som z gymnázia? : Nope? -.^ Registration date : 29.09.2008
| Predmet: Re: Výroky St október 22, 2008 11:25 pm | |
| | |
| | | boss858 WebMaster
Počet príspevkov : 167 Age : 28 Som z gymnázia? : ÁNO Registration date : 29.09.2008
| Predmet: Re: Výroky Ut november 04, 2008 10:58 pm | |
| je to fasa akurat ze polku s toho si vobec nepamätam | |
| | | Soff
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 8:53 pm | |
| je to fasa, ibaže si to nemáš prečo pamätať, keď nikoho nepočúvaš. | |
| | | boss858 WebMaster
Počet príspevkov : 167 Age : 28 Som z gymnázia? : ÁNO Registration date : 29.09.2008
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 9:08 pm | |
| ja wim no ja v skole trochu filtrujem prijem informacii lebo by ma trafilo | |
| | | Soff
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 9:11 pm | |
| ja som prečítala že "v škole tak trochu FLIRTUJEM" jáááj, na čo ja nemyslím... už mi hrabe. asi je čas prestať sa pozerať do nemčiny. | |
| | | boss858 WebMaster
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 9:17 pm | |
| No clovek nikdy nevie | |
| | | Soff
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 9:18 pm | |
| to máš pravdu, pri chalanoch nie | |
| | | boss858 WebMaster
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 10:35 pm | |
| Ale noo sa netvar ze si neviniatko | |
| | | boss858 WebMaster
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 10:40 pm | |
| | |
| | | boss858 WebMaster
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 10:42 pm | |
| | |
| | | boss858 WebMaster
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 10:42 pm | |
| | |
| | | boss858 WebMaster
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 10:43 pm | |
| | |
| | | boss858 WebMaster
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 10:43 pm | |
| no nechajme to tak | |
| | | Soff
| Predmet: Re: Výroky St november 05, 2008 11:31 pm | |
| no nenecháme. baby nie sú anjeli, ale povedzme si rovno, sú trošičku vyspelejšie ako chalani. (a teraz nehovorím o sebe) | |
| | | boss858 WebMaster
| Predmet: Re: Výroky Št november 06, 2008 10:19 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Výroky | |
| |
| | | | Výroky | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| Kto je prítomný | Celkom je tu prítomných 4 užívateľov: 0 registrovaných, 0 skrytých a 4 anonymných. nikto nie je prítomný Najviac tu bolo súčasne prítomných 143 užívateľov dňa Pi október 11, 2024 3:43 pm. |
|