|
| VTIPY | |
| | Autor | Správa |
---|
Fargon
Počet príspevkov : 36 Age : 28 Som z gymnázia? : ÁNO Registration date : 02.10.2008
| Predmet: VTIPY St november 12, 2008 8:51 pm | |
| tu su nejake vtipy pre zabavu a kludne pridavajte dalsie Otec ide so synom okolo bordelu a syn sa ho pýta:,,Ocko, čo je toto za dom ?" Ocko sa celý začervená a hovorý :,,To je dom radosti." Na druhý deň sa ide synček pozrieť do ,,domu radosti". Na chodbe stretne kuchárku a ona sa ho pýta:,, A ty tu čo robíš?",,Ocko povedal že je to dom radosti, tak ukáž akú radosť mi urobíš!" Kuchárke to zapne a povie :,, No tak pod urobim ti radosť." A urobila mu palacinky. Synček príde domov a ocko sa ho pýta kde bol. Syn mu povedal že v dome radosti. Ocko sa začervená a pýta sa :,,A ako bolo?" ,,No prvé dve som zvládol ale tú tretiu som len vylízal:"
Príde cigáň do videopožičovne a pýta sa: - Máte film Cigáni idú do neba? - Nie, ale máme film Cigáni idú do práce! - Jooooj, ja horory nerád pozerám!
Jede bača z města a najednou začne děsivá bouře. Bača je 3 km od salaše, když blesk uhodí do stodoly. Bača na to: "No toto!" Je 2 km od salaše, blesk si to namíří na dům. Bača: "No toto!" Když je 1 km od salaše, vidí jak vybíhá tchýně z baráku, bouchne do ní blesk a ona se svalí na zem. Bača se směje pod vousy a říká: "No proto!!!"
Natahuju sa American, Rus a Slovak, ktori z nich mali najpokrocilejsich predkov. American: Nasi archeologovia kopali do hlbky 150m a nasli obycajny kabel z coho usudili, ze nasi predkovia uz vtedy pouzivali jednoduchu pevnu linku. Rus: Nasi archeologovia kopali do hlbky 250m a narazili na opticky kabel z coho usudili, ze nasi predkovia uz vtedy pouzivali bez drotovu pevnu linku( ale este vzdy bola pevna!!!). Slovak: Nasi archeologovia kopali do hlbky 500m a nenarazili na nic, z coho usudili, ze nasi predkovia uz vtedy pouzivali mobilne telefony. Hitler má besedu a zrazu si niekto kíchne a Hitler sa spýtal že kto to bol.Nikto sa neozíval tak zasrelil prví rad.Potom sa pýta:Kto si kýchol!!!zase nič,zastrelí druhý rad a naposledy sa pýta kto si kíchol! Zozadu sa zdvihne ruka.NAZDRAVIE!!!-hovorí Hitler CIA přijímá nové agenty. Uchazeči musí projít sérii náročných fyzických a psychických testů, po kterých zbydou jen dva kandidáti. Ti nakonec musí složit nejnáročnější test - test loajality vůči svému zaměstnavateli. Každý z nich dostane pistoli a úkol: "Vedle v místnosti je vaše tchýně. Běžte a zastřelte jí." První chlápek vezme bouchačku, zmizí v místnosti a po pěti minutách vyjde, hlavu v dlaních, vyčerpaný výraz, a říká: "Ne, nejde to, prostě to nemůžu udělat." Pak nastoupí druhý chlápek a zmizi v druhé místnosti. Chvilku je ticho, ozve se několik výstřelů a pak takové tupé, dřevěne zvuky a ženský jekot. Po chvilce vyjde chlápek ven, celý od krve, a říká: "V tý pistoli byly slepý náboje, tak jsem ji musel umlátit židlí." | |
| | | Fargon
Počet príspevkov : 36 Age : 28 Som z gymnázia? : ÁNO Registration date : 02.10.2008
| Predmet: Re: VTIPY St november 12, 2008 8:52 pm | |
| Ide blondínka s volkmenom. Zrazu jej spadne a ona stojí len naň pozerá.Okoloidúci volkmen zdvihne a počúva:pravá,ľavá,pravá.
Viete kolko existuje vtipov o blondinkach?? ..... ..... Ani jeden! Vsetko je pravda | |
| | | Soff
Počet príspevkov : 392 Age : 28 Som z gymnázia? : yes man. Registration date : 26.09.2008
| | | | Soff
Počet príspevkov : 392 Age : 28 Som z gymnázia? : yes man. Registration date : 26.09.2008
| Predmet: Re: VTIPY St november 12, 2008 11:05 pm | |
| ináč, vie mi niekto vysvetliť, prečo som PRÁVE NAŠLA VO SVOJEJ TAŠKE KRIEDU?? kto sa zas ohadzoval? | |
| | | Fargon
| Predmet: Re: VTIPY Št november 13, 2008 6:16 pm | |
| | |
| | | boss858 WebMaster
Počet príspevkov : 167 Age : 28 Som z gymnázia? : ÁNO Registration date : 29.09.2008
| Predmet: Re: VTIPY Št november 13, 2008 6:36 pm | |
| žeby filip......nee určite nee | |
| | | Fargon
| Predmet: Re: VTIPY Št november 13, 2008 7:38 pm | |
| | |
| | | Fargon
| Predmet: Re: VTIPY Št november 13, 2008 7:58 pm | |
| dalsie vtipy Janko sa učí na samé 5-ky a jeho babka ho zapísala do cirkevnej školy a tam sa uči na samé 1*.A babka sa ho opýtala že prečo sa tak učí.A Janko odpovedá:v triede ukrížovaný,na chodbe ukrížovaný v jedálni ukrížovaný, počul som že tam sa ti s tým neserú. Aký je rozdiel medzi muchou a svokrou? Mucha otravuje iba v lete.
Rozprávajú sa dvaja kamaráti: Ty počúvaj ,tá tvoja svokra ma nejaké veľké kruhy pod očami. Druhy na to: vieš čert nikdy nespí....:-)
Ide trabant po ulici rychlosťou 65km/h a povolená je len 40km/h.Zbadajú ho policajti a letia za nim. Trabant zrychli na 70, poliši na 80.Trabant na 90,poliši na 100.Trabant na 105 a poliši tiež.Ked idu vedla seba, tak sa policajt pita trabntkara cez okno.: ,,Hej, čo teraz urobiš?" trabantkar: ,,Zaradim dvojku."
Pani učiteľka hovorí žiakom: "ten, ktorý si o sebe myslí, že je najsprostejší v triede, nech sa postaví!" Postaví sa malý Dežo. Učiteľka sa ho pýta: "Dežo, ty si myslíš, že si najsprostejší v triede?" "Nie pani učiteľka, len mi bolo trápne, nechať vás tu samú stáť." Traja číňania Fu, Bu a Chu sa rozhodli presťahovať do USA. Aby viac zapadali, nechali si zmeniť mená. Chu sa premenoval na Chuck, Bu sa premenoval na Buck a Fu sa radšej vrátil späť do Číny. | |
| | | ~ Muffin ~
Počet príspevkov : 53 Age : 28 Som z gymnázia? : Jsn Registration date : 26.09.2008
| Predmet: Re: VTIPY Št november 13, 2008 8:09 pm | |
| pozrite si ich na 4everi, tam ich je milión z každého druhu... konkrétne 1862... | |
| | | Fargon
| Predmet: Re: VTIPY Št november 13, 2008 8:21 pm | |
| ja ich mam z tadeto a ty mozes z tadial davat sem ine vtipy to mas jedno | |
| | | aceton
Počet príspevkov : 17 Age : 28 Som z gymnázia? : ÁNO Registration date : 02.10.2008
| Predmet: Re: VTIPY Št november 13, 2008 8:29 pm | |
| ja poznam jeden dobry vtip ale ten je uz riadne oplieskany | |
| | | Fargon
| Predmet: Re: VTIPY Št november 13, 2008 8:42 pm | |
| | |
| | | Soff
| Predmet: Re: VTIPY Pi november 14, 2008 5:52 pm | |
|
Naposledy upravil Soff dňa Št január 15, 2009 10:19 pm, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Soff
| Predmet: Re: VTIPY Pi november 14, 2008 10:05 pm | |
| | |
| | | veronika BRUTE SPAMMER
Počet príspevkov : 128 Age : 28 Som z gymnázia? : ÁNO Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: VTIPY Ut november 18, 2008 8:04 pm | |
| nenechaj sa prehovarat aj ja ho cem pocut!!! | |
| | | Soff
| Predmet: Re: VTIPY Ut november 18, 2008 8:45 pm | |
|
Naposledy upravil Soff dňa Št január 15, 2009 10:19 pm, celkom upravené 1 krát. | |
Počet príspevkov : 128 Age : 28 Som z gymnázia? : ÁNO Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: VTIPY St november 19, 2008 10:15 pm | |
| Nooo daj ho please | |
| Predmet: Re: VTIPY Po november 24, 2008 7:37 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: VTIPY | |
| |
| | | | VTIPY | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| Kto je prítomný | Celkom je tu prítomných 5 užívateľov: 0 registrovaných, 0 skrytých a 5 anonymných. nikto nie je prítomný Najviac tu bolo súčasne prítomných 143 užívateľov dňa Pi október 11, 2024 3:43 pm. |
|